Perfekt at göra en större sats och frysa in till sommarens utflykter eller varför inte till frukost? Serverade mina med vaniljkvarg och bär här, extra lyxigt.
Gjorde i cupcakesformar och då blev det 12 st:
2 dl havregryn
2 dl havremjöl
4 msk rapsolja
3 dl vaniljkvarg(keso fungerar också)
1 dl mjölk
2 ägg
2 rivna äpplen
2 tsk bakpulver
Kanel, kardemumma och lite salt.
Behövdes ganska rejält med kanel och kardemumma för att det skulle ge smak. Vill du ha lite sötare muffins kan du ex. ha i lite honung eller mosa i en banan.
Blanda ihop alla ingredienser och fördela i muffinsformar, grädda i ugnen 15-20min på 200m grader.
Bloggen får kanske ta ett uppehåll under sommaren här, i vart fall färre inlägg. Ska sommarjobba som dietist (pluggar till en master annars) och lär lägga mitt största fokus där.
Önskar dig en toppenfin sommar och annars hörs vi på instagram som rullar på!
(@dietistsnack)